Categorieën
dagboeken filmpjes nancy paul

Processie in Vejer de la Frontera – Andalusië

http://www.youtube.com/watch?v=ebajeZmbGY

Processie in Vejer
Vanaf het dak van de Spaanse talenschool zagen we de jaarlijkse Maria-processie in Vejer de la Frontera voorbijtrekken. Heel indrukwekkend. De muziek ging door merg en been.

Download de muziek

2 reacties op “Processie in Vejer de la Frontera – Andalusië”

Het blijft bijzonder die processies in Spanje, zelf ken ik de processies in Sevilla, Malaga en Alhaurin el Grande en elkaar jaar als ik weer sta te kijken, ben ik verrast. Jammer dat het zo onbekend is bij de Nederlanders. Misschien mag ik je nog een tip geven voor als je weer naar Andalusie gaat, schaf de Andalusia Travelcard aan. Krijg je bij allemaal leuke Bed and Breakfasts, mooie hotels, bijzondere appartementjes, leuke dingen om te doen en autohuur een korting van minimaal 10 procent. Daarnaast krijg je er de Y Guide Andalusie bij, een reisgids van meer dan 80 bladzijden met steden en regio info, feiten en weetjes, autoroutes, puzzeltjes, inside tips en nog veel meer. Je investering heb je vaak al bij alleen het huren van de auto terugverdiend.
En Vejer is trouwens één van mijn favourite plekjes in Andalusie, wat een gezellig hoofplein, leuk publiek en leuke eettentjes. Bij Hotel La Casa de la Tarifa krijg je trouwens met de Andalusia Travelcard korting en wat kun je daar lekker eten zeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.