Paul van Buuren

Dit is de webstek van Paul van Buuren.
Mijn online speeltuin, dagboek, kladboek, archiefmap, spreekbuis, podium, communicatiekanaal, distributiecentrum. Zoiets.

Hier spaar ik ondermeer rare uitdrukkingen die ik tegenkom.

Ik ben Paul van Buuren, 42 jaar, Rotterdammer. Heb in Rotterdam Kunst- en Cultuurwetenschappen gestudeerd in de richting communicatie en media, met een scriptie over kunstprogramma’s op televisie. Ik heb meerdere jaren radioprogramma’s gemaakt en heb diverse baantjes in de Rotterdamse kunstwereld gehad, van suppoost, baliemedewerker tot restaurateur.

Onder de naam Webbureau Van Buuren werk ik als interactie-ontwerper en usability consultant. Ik heb voor heel veel en zeer uiteenlopende opdrachtgevers gewerkt, zoals: Shell, Philips, Unilever, Delta Lloyd, KPN telecom, Universiteit Nyenrode en de Technische Universiteit Delft. Voor deze bedrijven en instellingen deed ik uiteenlopend web-werk, van grote publiekswebsites tot kleine trainingen, in Flash bijvoorbeeld.

Hier een portfolio met recent werk.

In 2001 ben ik begonnen met deze website. Sinds 2007 gebruik ik WordPress als eh, content management systeem.

Enjoy!


PS: ik moet de bezoekers teleurstellen die hier komen via een Google-zoekactie naar paul van buuren. Ik ben niet de voetbaltrainer, het NS-directielid uit Zwolle, het transportbedrijf uit Hemelum, de radicale Amerikaanse theoloog (da’s met één U trouwens) of de 44-jarige directeur van een reclamebureau met een loopbaancoach. Sorry, ik kan niet alles doen.